Kentico: allebenodigdheden voor digitale marketing kant-en-klaar geleverd
Kentico is het enige volledig geïntegreerde platform voor ASP.NET CMS, e-commerce en online marketing waarmee je toonaangevende websites kunt maken, en de ervaring van je digitale klanten volledig kunt optimaliseren op meerdere kanalen. Kentico zorgt ervoor dat je tijd en middelen bespaart om meer successen te boeken.
 
Webcontentbeheer
Met ASP.NET CMS van Kentico beschik je over eenvoudig paginabeheer, volledig aanpasbare formulieren en paginasjablonen, en functionaliteit voor meerdere sites in één gebruikersinterface.De Kentico-oplossing voor webcontentbeheer benut functies zoals gebruiksklare Web Parts, widgets, ondersteuning voor meerdere talen, en mobiele previews en apparaatdetectie om geschikte sites voor je bedrijf te ontwikkelen voor gebruik op mobiele apparaten. Daarnaast biedt de oplossing volledige integratie met online marketing van Kentico, zodat je doorlopend uitmuntende ervaringen kunt leveren via meerdere kanalen en op alle apparaten.
 
Verhoog uw online verkoop
Met de Kentico-oplossing voor e-commerce kun je sneller en eenvoudiger robuuste online winkels maken, zodat je je helemaal op de verkoop kunt richten.Omdat je met de Kentico-oplossing voor e-commerce de volledige controle over het ontwerp hebt, heb je zo ook de mogelijkheid je op de wereldmarkt te begeven en de klantenloyaliteit nog verder uit te breiden. Door de integratie met externe ERP's, CRM's en betaalgateways, en een makkelijk aanpasbaar betaalproces beschik je over de flexibiliteit en uitbreidbaarheid om je website te laten groeien. En dat terwijl je met een volledige integratie met online marketing in realtime op klanten gerichte marketingcampagnes binnen alle kanalen kunt voeren.
 
Laat je team samenwerken
De Kentico CMS-oplossing voor intranet is gebruiksklaar, zodat je intranets, extranets, klantenportals en aangepaste samenwerkingsoplossingen kunt installeren, configureren en implementeren.Je beschikt via de ASP.NET-intranetoplossing over een groot aantal kant-en-klare functies, waaronder documentbeheer, Web Parts, widgets en mediabibliotheken. Zo kun je informatie verstrekken aan je medewerkers en teamleden, documenten delen, projecten beheren en snel sites voor werkgroepen maken.